Blankoma/Avalanche White Beet

Beta vulgaris var. conditiva

Vitbeta. Är den bästa vita beta vi provat. I blindtest tillhör den absolut en av betfavoriterna i smak. Mild och söt. Roten blir klotrund och har en grön nacke om den inte kupas. Blasten är kraftig och har en ljust grön färg. Blankoma är frisk och ger en stor skörd av mycket enhetliga, jämnstora rötter som går utmärkt att lagra. En portion innehåller ca. 200 frön.

I år har vi tyvärr inte fått tag i ekologiskt frö (eller oekologiska frön) av vitbetan Blankoma och pga. stor efterfrågan så har vi tagit hem sorten Avalanche som är mycket lik och som vi nu säljer. På påsen kommer det dock fortfarande att stå Blankoma och det hoppas vi att ni har överseende med.

Tyvärr är alla enheter för denna produkt slut.

« Tillbaka
Artikelnummer:6585

Latinskt namn:Beta vulgaris var. conditiva

Botanisk familj:Mållväxter - Chenopodiaceae

Ekologiskt:Nej

Utvecklingstid, dagar:55

Årighet:Tvåårig

F1 Hybrid:Nej

Nyhet:Nej