Frakt från 18 kr

Återförsäljare


Återförsäljarkarta

På kartan nedan kan du se var våra återförsäljare finns. Du kan zooma in genom att trycka på plusset uppe i vänstra hörnet och flytta kartan genom att dra den med muspekaren.

På senare år har allt fler hört av sig för att bli återförsäljare av våra fröer och det tycker vi är väldigt roligt. Är du intresserad av att sälja våra fröer i din verksamhet? Välkommen att ta kontakt med oss via mail (info@runabergsfroer.se) eller telefon (0303-777140). Beskriv gärna kort din verksamhet och varför du vill sälja våra fröer. Stort tack!


Återförsäljarrabatt

Som återförsäljare får du 25% rabatt på hela vårt sortiment* när du beställer minst 5 st av varje frösort eller 3 st av varje tillbehör. Ordinarie pris säsong 2024 är 32kr per portionspåse exkl. moms. (40kr ink.moms) Observera att groddfröer klassas som livsmedel och säljs med 12% moms, boken 6% moms och övriga produkter med 25% moms.
*Gäller ej vikter.

Bra att veta

  • Vi prioriterar alltid att leverera till återförsäljare snabbast möjligt. 

  • Beställer ni färre än 5 st portionspåsar eller 3 st tillbehör blir det ingen rabatt på de artiklarna.

  • Vi tar inte emot några returer, så beställ gärna lite i underkant och fler gånger istället. 

  • Frakt tillkommer vid beställning.

  • Vi förbehåller oss rätten att byta ut till närmast likvärdig sort om beställd sort är slut i lager. Om ni inte vill att vi ersätter sorter ber vi er att meddela oss detta vid beställning. 

  • Genom att bli återförsäljare förbinder ni er till ovanstående samt till våra försäljningsvillkor.


Exponeringsställ till fröpåsar

Vi erbjuder alla våra återförsäljare kostnadsfria exponeringsställ till fröpåsarna, med tillhörande bilder och korta sortbeskrivningar. Ställen är gjorda av papp och enkla att montera. Bilderna bifogas i form av självhäftande etiketter som kan klistras fast på framsidan av ställen. Observera att hyllor till ställen inte ingår.

Om du är intresserad av exponeringsställen, informera oss när du gör din beställning så skickar vi med dem i leveransen!