Engelsk Sabel, ekofrö

Pisum sativum

Äntligen är den tillbaka igen, tack vare engagerade fröodlare i Sverige, som odlat fram nya frön till denna favorit bland sockerärterna. Högväxande, minst 150 cm., och rikgivande med de finaste baljor man kan tänka sig. 11-12 cm långa och 2-3 cm breda, vackert gröna och köttiga. Dessutom kan baljorna sitta lite längre på plantan utan att bli trådiga. Engelsk Sabel växer utmärkt i vårt klimat, men är inte godkänd i EU's officiella sortlista och får därför endast säljas i små förpackningar för fritidsodlare. En portion innehåller ca. 35 frön.

Tyvärr är alla enheter för denna produkt slut.

« Tillbaka
Artikelnummer:9270

Latinskt namn:Pisum sativum

Botanisk familj:Ärtfamiljen - Fabaceae

Ekologiskt:Ja

Utvecklingstid, dagar:63

Årighet:Ettårig

F1 Hybrid:Nej

Nyhet:Nej