Vi söker en ny medarbetare


Inför att vi drar igång frösäsongen anställer vi ny personal med start så snart som möjligt.


Vi söker dig som vill arbeta i en liten verksamhet och som delar vår grundinställning kring ekologisk odling och fröer. 


Om tjänsten och arbetsuppgifter

Tjänsten är en säsongsanställning på 80-100% med start så snart som möjligt till och med mitten på april 2022 (eller enligt överenskommelse). Arbetsuppgifterna är under höstmånaderna främst att förbereda inför att vi öppnar webbutiken 1 december. Under den tiden grobarhetstestar vi alla våra drygt 700 sorter, vi stämplar påsar, paketerar, uppdaterar hemsidan och gör allting redo till öppningen. Från 1 december och genom hela våren handlar arbetet om att ta emot och expediera beställningar, ge odlingsråd via telefon, sköta viss administration, samt arbeta med postleveranser. Det finns även möjlighet att delvis arbeta med viss marknadsföring, så som layoutarbete, sociala medier eller fotohantering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har grundkunskaper eller mer inom trädgård, tycker om att samarbeta med andra och har god social förmåga då vi är ett litet tight arbetslag och arbetet även innebär en hel del kundkontakt. En del av arbetet görs framför datorn, så du behöver ha god datavana. Tjänsten innefattar mycket detaljarbete, så det är bra om du trivs med den typen av uppgifter. Meriterande är om du har erfarenheter inom marknadsföring, administration eller fakturahantering, eller om du har arbetat inom någon postorderverksamhet tidigare. 

Övrigt

Vi befinner oss just nu i ett utvecklingsskede, både vad gäller nya lokaler och rutiner, men även organisationsmässigt. Du som skulle trivas hos oss tycker om att tänka kreativt och lösningsfokuserat. 

Det finns goda chanser att tjänsten blir återkommande (med start tidig höst t.o.m vår, exakta datum enl. överenskommelse), och om du trivs med arbetet ser vi gärna att du har en tillvaro där en säsongsanställning hos oss kan fungera långsiktigt. Bland annat har vi flera anställda som arbetar inom trädgårdsnäringen under sommarsäsongen och hos oss under vintrarna.

Runåbergs Fröer ligger i Ucklum, på landsbygden några mil norr om Göteborg. Vi ber dig överväga dina möjligheter att ta dig till och från arbetet innan du ansöker, då det tyvärr inte är ett alternativ att ta sig till oss kollektivt.

Lön

Vi tillämpar en likalön-policy genom en lönetrappa som innebär att alla har samma ingångslön och efter en viss tid hos oss höjs lönen. Mer detaljer lämnas vid ansökningstillfället.

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-25. Intervjuer görs löpande. Maila ansökan till info@runabergsfroer.se. Hoppas att vi fångat ditt intresse!