Miniature White

Cucumis sativus

Äntligen tillbaka med ekologiskt odlade frön. Gräddvit, liten och knubbig gurka. Lik ett ägg. Plantan ger massor med frukter som skördas 6 cm. långa. Alla älskar Miniature White, liten som stor. Med sin perfekta äggform och spröda, saftiga kött. Lättodlad, säker och svår att hinna med när den sätter fart att producera frukter. Så länge den skördas fortsätter Miniature White att ge. De är bäst vita och tunnskaliga, annars får man skala bort det gula skalet och väntar du ännu längre med skörden får du gröpa ur fröna också. Köttet är fortfarande krispigt och saftigt gott. Vi har odlat den länge, men det är först nu som det finns ekofrö. En portion innehåller ca. 10 frön.

Tyvärr är alla enheter för denna produkt slut.

« Tillbaka
Artikelnummer:3129

Latinskt namn:Cucumis sativus

Botanisk familj:Gurkfamiljen - Cucurbitaceae

Ekologiskt:Ja

Utvecklingstid, dagar:48

Årighet:Ettårig

F1 Hybrid:Nej

Nyhet:Nej