Såkalender 2020"Maria Thuns Så- och skördekalender 2020. Ett redskap för att odla sin inre och yttre trädgård."

Såkalendern tar hänsyn till månens och planeternas påverkan och visar tydligt när det är lämpligt att så, jordbearbeta och skörda bl.a.. Vi har i många år använt såkalendern så långt möjligt. Och efter åtskilliga försök, vet vi att tidpunkten för sådd etc. spelar roll. Men ibland tar vädret överhanden och du måste så eller jordbearbeta på en olämplig dag om det ska bli någon skörd över huvud taget. Så vi kan inte alltid följa den till punkt och pricka, även om det hänt att vi satt klockan på ringning mitt i natten för att hinna så innan konstellationen ändras.

Såkalendern fungerar också som en utmärkt almanacka med plats för anteckningar.

Vi är glada att Biodynamiska föreningen gett oss förtroendet att sälja Såkalendern.

Tyvärr är alla enheter för denna produkt slut.

« Tillbaka
Artikelnummer:T100

Ekologiskt:Nej

F1 Hybrid:Nej

Nyhet:Nej