Plum Purple, ekofrö

Raphanus sativus var. radicula

Är den mest fantastiska rädisa vi provat. Det är en tidig, klotrund och violett rädisa med ett saftigt, fast och vitt kött. Den kan bli större än en pingisboll utan att bli det minsta svampig och kan stå skördefärdig längre än de flesta. Plum Purple är en vacker, stor och god rädisa för friland från tidigaste vår till sen höst. En portion innehåller ca. 200 frön.

FEL FRÖ FRÅN LEVERANTÖR SÄSONG 2020
Tyvärr har vi upptäckt att Plum Purple-fröerna från 2020 års fröparti inte beter sig som de ska. Vi beklagar detta och om du blivit besviken på 2020 års sådd av Plum Purple kan du få en gratispåse när du gör en ny beställning inför säsong 2021. Lägg då inte påsen du vill få gratis i din kundkorg, utan skriv i meddelanderutan vad du önskar för ersättningspåse så skickar vi med den tillsammans med din beställning.
Beställde du mer än en portionspåse av Plum Purple och vill ha kompensation för viktförpackningar, eller om du inte kommer göra någon beställning säsong 2021 ber vi dig kontakta oss för annan kompensation.

Med vänliga hälsningar / Runåbergs

Tyvärr är alla enheter för denna produkt slut.

« Tillbaka
Artikelnummer:5820

Latinskt namn:Raphanus sativus var. radicula

Botanisk familj:Korsblommiga - Brassicaceae

Ekologiskt:Ja

Utvecklingstid, dagar:22

Årighet:Ettårig

F1 Hybrid:Nej

Nyhet:Nej