Red Berry

Zea mays var. japonica

Prydnadsmajs. Tillhör Gräsväxterna. Sorten Red Berry är en s.k. smultronmajs från Japan med små, glänsande, mörkt vinröda, mycket dekorativa kolvar. Plantan blir 160-180 cm hög och ger flera kolvar. Hela plantan med blad och frukter kan torkas och ger en prydnad som håller i många år.
En portion innehåller ca. 50 frön.

SÅDD: För att få en säker, mogen skörd i större delen av landet, bör den förkultiveras inomhus i 4-6 veckor och planteras ut efter frostrisken på en solig och varm plats med god tillgång på näring och vatten.

FRÖ: 1 g är 15 frön.

Tyvärr är alla enheter för denna produkt slut.

« Tillbaka
Artikelnummer:977

Latinskt namn:Zea mays var. japonica

Botanisk familj:Gräs - Poaceae

Ekologiskt:Nej

Årighet:Ettårig

F1 Hybrid:Nej

Nyhet:Nej

Planthöjd:160-180