Red Berry

Zea mays var. japonica

Prydnadsmajs "Red Berry" En portion innehåller ca. 50 frön.

Tillhör Gräsväxterna. Sorten Red Berry är en s.k. smultronmajs från Japan med små, glänsande, mörkt vinröda, mycket dekorativa kolvar. Plantan blir 160-180 cm hög och ger flera kolvar. Hela plantan med blad och frukter kan torkas och ger en prydnad som håller i många år.

SÅDD: För att få en säker, mogen skörd i större delen av landet, bör den förkultiveras inomhus i 4-6 veckor och planteras ut efter frostrisken på en solig och varm plats med god tillgång på näring och vatten.

FRÖ: 1 g är 15 frön.

Tyvärr är alla enheter för denna produkt slut.

« Tillbaka
Artikelnummer:977

Latinskt namn:Zea mays var. japonica

Botanisk familj:Gräs - Poaceae

Ekologiskt:Nej

Årighet:Ettårig

F1 Hybrid:Nej

Nyhet:Nej

Höjd:160-180