Dragon Langerie, ekofrö

Phaseolus vulgaris

Draktunga. Ovanlig och mycket vacker vaxböna från Holland. De kompakta och stadiga plantorna ger massor av långa, plattrunda, trådfria baljor. De är läckert grädd-gula med purpurfärgade fläckar och tigerränder, som försvinner vid tillagning. Skörda ofta och njut baljorna färska eller lätt kokta. De är inte lika bra som andra vaxbönor att frysa. Baljorna blir lätt lite mosiga vid upptining. Dragon Langerie är en gammal sort som behåller sin plats som en av de absolut godaste. Resistent mot bönrost. Purpurbrunt frö med blå ränder. En portion innehåller ca. 50 frön.

Tyvärr är alla enheter för denna produkt slut.

« Tillbaka
Artikelnummer:8280

Latinskt namn:Phaseolus vulgaris

Botanisk familj:Ärtväxter - Fabaceae

Ekologiskt:Ja

Utvecklingstid, dagar:55

Årighet:Ettårig

F1 Hybrid:Nej

Nyhet:Nej